Centrum Ústí ovládne běžecký závod. Přinese řadu dočasných dopravních uzavírek
Ilustrační snímek. Zdroj foto: organizátor závodu
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Centrum města a spodní část Střekova ovládne poslední květnovou sobotu po covidové přestávce běžecký závod pro celou rodinu RunTour. Malí i velcí závodníci se utkají na pěti tratích, což přinese řadu dopravních uzavírek.

Start a zázemí závodu bude letos na Kostelním náměstí. První dopravní omezení tak začnou platit v okolí OC Forum již v pátek 27. května v 8.00 hodin v ulicích Vojtěšská, U Kostela, Fabiána Pulíře a u kostela Nanebevzetí panny Marie.  V den závodu jsou na sobotu 28. května dopravní omezení naplánována od 9,30 do 16.00 hodin. Dotknou se Benešova mostu a ulic Malá hradební, U Nádraží, Předmostí, Národního odboje, Děčínská, Železničářská, Litoměřická, Střekovské nábřeží, Varšavská, Hviezdoslavova, Raisova, Těšínská, Pionýrů, Na Pile, Třebízského, Tomáše ze Štítného, Sukova, Mánesova, U Stanice, Kozinova. Žukovova, Kramoly, Rybářská. Organizátoři běžeckého závodu se na svých stránkách všem Ústečanům za dopravní omezení omlouvají a děkují za pochopení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru