Policisté zastavili dva opilce za volantem, jeden z nich nadýchal přes dvě a půl promile!
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté v sobotu krátce před jednou hodinou v noci v ulici Sociální péče při dopravní kontrole zastavili 32letého řidiče vozidla Peugeot 407. Již z prvotní komunikace s řidičem bylo zřejmé, že řidič před jízdou pil alkohol. Policisté řidiče vyzvali k dechové zkoušce, které se podrobil a nadýchal 1,97 promile.

Řidič byl následně zadržen a v současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až o výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

"Ještě o něco více opilého 30letého řidiče policisté kontrolovali v neděli kolem osmé hodiny večer v Chabařovicích. Zde řidič jedoucí v osobním vozidle Peugeot 206 při dechové zkoušce nadýchal 2,54 promile. Rovněž byl zadržen a k vystřízlivění odvezen do policejní cely," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru