OBRAZEM: Poblíž motorestu došlo k požáru auta, na místo vyjížděli hasiči
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 6.5.2022 ve 21.12 hod., byla na oznámení občana, který telefonoval na tísňovou linku městské policie, a který operátorovi nahlásil, že v ulici Hrbovická je vidět blízko motorestu Lednice hustý dým vyslána hlídka strážníků, která v ulici Jana Roháče, pod dálničním tělesem lokalizovala hořící, zřejmě odstavené osobní vozidlo.

Na místo byli přivoláni hasiči, kteří požár zanedlouho uhasili. Šetřením bylo zjištěno, že uvnitř vozidla, ani v jeho blízkém okolí se nenachází žádné osoby. Strážníci po dobu hasebních prací zabezpečovali prostor proti vstupu nepovolaných osob. Na místo se dostavila i hlídka Policie ČR, která si celou záležitost převzala k dalšímu šetření.

1005pozarkz2

1005pozarkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru