Ústečan se rozhodl vyspat v cizím autě, rozbil kvůli tomu okénko. Ráno z něj ještě ukradl baterii
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Dubí - Zkušený zloděj z Ústí nad Labem využil toho, že na parkovišti u supermarketu v Dubí, stojí delší dobu odstavené vozidlo. V noci, když nevěděl, kde složí hlavu ke spánku, se rozhodl, že přespí právě v tomto vozidle. Rozbil okénko, vlezl dovnitř a na sedačce usnul. Ráno, když se začalo rozednívat, chtěl vůz opustit.

"Jeho oči však upoutala autobaterie, která se nacházela na podlaze. Svůj noční přístřešek tak neopustil s prázdnou. Rozbitého okénka si všimla při ranní obchůzce hlídka městských strážníků. Rozeběhlo se pátrání po pachateli, kterého se po pár minutách podařilo opodál zadržet. Na policejní stanici pak vypověděl, jak k celé události došlo. Policejní komisař mu sdělil obvinění z přečinu krádeže. Je to již mužovo několikáté porušení zákona, neboť v minulosti byl za krádeže odsouzen. Naposledy si od listopadu roku 2019 odseděl 18 měsíců ve vězení," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru