FOTO: Policisté pátrají po totožnosti muže na fotografiích. Neznáte ho?
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Děčín - V souvislosti s trestním případem majetkového charakteru policisté pátrají po totožnosti osoby – svědka, který by mohl být důležitý pro objasnění případu.

Děčínští policisté pověřují veškeré okolnosti nahlášeného případu, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel dne 12. května v době kolem 12:26 hod. ve směnárně v obchodním domě v ulici Sofijská v Děčíně. Policisté se případem aktivně zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena neznámá osoba, která by mohla být důležitá pro objasnění případu.

0706patranikz2

Foto: Policie ČR

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na Obvodní oddělení Policie České republiky Děčín–Podmokly , tel. 947 441 143, 974 441 100 nebo zavolali na linku 158," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

0706patranikz3

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru