Zloděj okradl v autobuse seniora, ten si během jízdy ničeho nevšiml. Policie ho dopadla díky kamerovým záznamům
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým policistům se podařila objasnit krádež na osobě v autobuse MHD. Koncem měsíce května se 73letý senior v odpoledních hodinách rozhodl, že pojede do centra města. Nastoupil tedy do autobusu č. 3 u hypermarketu na Klíši. Aby se mu lépe cestovalo, vzal si na záda batoh.

V tu dobu byl ovšem autobus celkem plný lidí. Seniora v tu chvíli nenapadlo, si batoh ze zad sundat a mít ho raději pod kontrolou na klíně. Během cesty do ulice Revoluční se kolem něj pohybovalo několik lidí, tak jak to v přeplněné MHD bývá, a čas od času se ho někdo dotknul. Senior aniž by cokoli postřehl vystoupil z autobusu a až po nějaké době si všimnul, že má přední kapsu batohu rozepnutou. Chyběl mu ovšem mobilní telefon a všechny doklady. Policisté ihned po oznámení si zažádali o kamerové záznamy a vyhodnocovali cestu seniora do centra města.

"Díky poskytnutým záznamům z kamerového systému Dopravního podniku se policistům podařilo vypátrat a ztotožnit pachatele. Ten bez povšimnutí během jízdy autobusem seniora okradl. Jedná se o 47letého muže, který byl v minulosti již za majetkovou trestnou činnost několikrát odsouzen. V současné době mu za trestný čin Krádeže hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru