Opilý řidič způsobil nehodu a ujel, pak zaparkoval jinde. Tohle ale nejspíš nečekal
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek kolem druhé hodiny ráno došlo v Doběticích v ulici Kmochova k dopravní nehodě 35letého řidiče. Tento řidič při couvání narazil do dvou zaparkovaných vozidel. Následně z místa nehody odjel a vozidla zaparkoval jinde. K jeho překvapení byl při vystupování ihned kontrolován policejní hlídkou.

"Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,29 promile. Při dopravní nehodě byla způsobena škoda kolem 45 tisíc. Policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz a byl eskortován na policejní služebnu. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru