FOTO: Sobotní těžké havárie v Ústeckém kraji. Zranilo se devět lidí
Havárie na Děčínsku. Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Dvě velmi vážné dopravní nehody se v sobotu odpoledne staly na silnicích Ústeckého kraje. Zraněno při nich bylo dohromady devět lidí.

Hasiči ze stanice Česká Kamenice a dobrovolní hasiči obce Česká Kamenice zasahovali v sobotu odpoledne u těžké dopravní nehody dvou osobních automobilů u obce Česká Kamenice - Líska na Děčínsku. Při dopravní nehodě byly zraněné čtyři osoby, které byly předány Zdravotnické záchranné službě. Hasiči regulovali dopravu, provedli protipožární opatření na vozidlech a likvidovali uniklé provozní kapaliny.

edenikymac 93

Nehoda na Litoměřicku. Foto: HZS Ústeckého kraje

O něco později se havarovalo také na Litoměřicku u obce Bohušovice. Střetla se rovněž dvě osobní auta. Při dopravní nehodě bylo zraněno pět osob, jedna musela být z vozidla vyproštěna. "Zraněné osoby si převzala k ošetření Zdravotnická záchranná služba a Letecká záchranná služba s vrtulníkem. Po dobu zásahu byla komunikace na Hrdly zcela uzavřena," uvádí Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje k nedělnímu zásahu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru