Zloděj šel po kabelech, odstříhal je od míchačky i přívěsného vozíku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Krásnobřezenští policisté dopadli pachatele, který se ve dvou případech dopustil krádeží kabelů. V prvním případě z částečně volně přístupného pozemku v ulici Karolíny Světlé odcizil prodlužovací elektrický kabel a pak různé nabíjecí kabely. Dokonce i od míchačky kabel odstřihl a odcizil.

"Ve druhém případě odstříhal elektrickou kabeláž přívěsného vozíku zaparkovaného na parkovací ploše firmy v ulici Přístavní. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 13 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že by v minulosti pro obdobnou majetkovou trestnou činnost odsouzen, tak mu v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru