Policisté hledají svědky nehody v Ústí, žádají veřejnost o pomoc
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 16. srpna 2022 ve 20:55 hod. došlo v Ústí nad Labem – centrum na křižovatce ulic Přístavní a Hrnčířská k dopravní nehodě dvou osobních vozidel.

Řidič vozidla tovární značky Škoda Octavia jel se svým vozidlem v prostředním jízdním pruhu ve směru od Krásného Března a při projíždění křižovatky ulic Hrnčířská a Přístavní v přímém směru, ve směru na Vaňov došlo ke střetu s druhým vozidlem tovární značky VW Up, jehož řidič tuto křižovatku projížděl levým odbočovacím pruhem z ulice Hrnčířská od centra města do ulice Přístavní směrem na Krásné Březno.

2408nehodaulkz2

Foto: Policie ČR

"Za účelem zjištění všech skutečností potřebných pro objasnění popsané dopravní nehody hledáme svědky události a žádáme je, aby se přihlásili na lince 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie v Ústí nad Labem v ulici Horova 5, mob. 724 062 667," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru