Malý chlapec uvěznil ženu na balkoně, nemohla se dostat zpátky do bytu
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 8. listopadu krátce před půl jedenáctou dopoledne byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Gagarinova z důvodu oznámení, že na balkoně je zavřená žena a nemůže se dostat zpět do bytu.

Hlídka na místě zjistila oznamovatele, který hlídce sdělil, že slyšel, jak na něho volá paní ze druhého patra aby zavolal policii, že její syn (1,5 roční) jí zavřel dveře od balkónu, na kterém se zrovna nacházela. Dále dotyčná žena dala souhlas hlídce, aby otevřela byt.

Na místo se dostavili strážníci ze skupiny operačního zákroku, kteří byt otevřeli za pomocí sady na otevíraní dveří (bez poškození). Po vstupu do bytu spatřili strážníci jejího syna, který si hrál s hračkami v obývacím pokoji. Následně strážníci otevřeli balkonové dveře a ženu vpustili do bytu. Celá událost se obešla bez zranění.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru