Pěstí napadl kolemjdoucí ženu! Skončil na policii
Foto a infografika: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Neznámý muž udeřil pěstí do obličeje procházející ženu v centru Ústí nad Labem, způsobil jí zranění v oblasti oka a nosu a poté z místa utekl. Tak zněla zpráva, kterou dostali ústečtí strážníci ve čtvrtek 3. listopadu.

Jan Novotný, zástupce ředitele ústeckých strážníků k události uvedl, že v rámci spolupráce s ústeckou policií získali fotografie útočníka, která byla rozdána mezi hlídky. „Strážníci během svých pochůzek navštěvovali různá zákoutí, herny, nádraží a veřejná prostranství, kde se většinou zdržují lidé ze sociálně slabého prostředí a hledali zbabělého útočníka. Při svém pátrání hlídky využívaly svých místních znalostí i různých kontaktů, ale útočníka se jim nedařilo najít,“ dodal zástupce ředitele.

Štěstí se na strážníky „usmálo“ až po pěti dnech. „Hlídka, vykonávající kontrolní činnost v centru města, si všimla v ulici Hrnčířská  muže odpovídajícího popisu osoby, která fyzické napadení  na ženě provedla.  Výše uvedený muž měl na sobě i stejné oblečení jako v den útoku, kdy byla pořízena jeho fotografie. Hlídka ani na okamžik nezaváhala a dotyčného zadržela. Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, bytem Trmice.  Po těchto nezbytných úkonech byl  muž dopraven na Policii ČR, kde byl předán službukonajícímu policistovi k dalšímu šetření,“ doplnil Jan Novotný. 

Veronika Hyšplerová, mluvčí republikové policie uvedla, že útočník je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití. „Věc bude předána správnímu orgánu,“ doplnila policistka.

1111 zadrzeny napadeni

ZADRŽENÝ ÚTOČNÍK. ZDROJ FOTO: MP ÚSTÍ NAD LABEM

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru