Na silnici ležel opilý cizinec se třemi promile. Na území Česká má zákaz pobytu
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí 14. listopadu ve čtvrt na tři v noci byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků na křižovatku ulic Svojsíkova – Mezní, z důvodu telefonického oznámení, že ve vozovce leží na zemi neznámý muž.

Po příjezdu hlídky na místo byl zjištěn muž, který byl zraněn na hlavě, a který se nacházel viditelně pod vlivem alkoholu. Strážníci mu poskytli první pomoc a na místo přivolali zdravotní záchrannou službu, která si dotyčného převezla k dalšímu vyšetření do Masarykovy nemocnice. Na žádost zdravotnického personálu hlídka asistovala u jeho vyšetření. Jelikož neznámý muž nemohl ani po nezbytné součinnosti prokázat svoji totožnost, byl k prokázání totožnosti předveden na Policii ČR.

Zde bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, bytem Moldávie. Dále bylo šetřením zjištěno, že dotyčný cizinec má vyslovený platný zákaz pobytu na území ČR. U muže byla hlídkou Policie ČR provedena dechová zkouška s výsledkem 2,99 promile alkoholu v dechu. Celou událost si k dořešení převzala Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru