Doprava aktuálně: Stala se řada nehod! Silnice pod sněhem a padá mrznoucí déšť
Litvínov, pondělí ráno. Foto: Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - V druhé polovině listopadu o sobě dala vědět opravdová zima se vším, co k ní patří: Sníh, mrznoucí déšť, břečka na silnicích. K tomu patří zhoršené podmínky pro cestování.

Policisté aktuálně v Ústeckém kraji řeší dopravní nehodu dvou osobních automobilů ve Chbanech na Chomutovsku. Obešla se bez zranění. Též dvě auta se srazila ve Spojenecké ulici v Teplicích. I zde se obešel střet bez zranění osob. Havárii řeší policisté rovněž v Kekulově ulici v Ústí nad Labem. Při srážce dvou osobáků nebyl nikdo poraněn. Na silnici mezi Jirkovem a Boleboří srazilo auto srnu. V Klášterci v nádražní ulici jsou v sobě dva osobní automobily, bez zraněných osob. V Chlumci se na točně srazily dva autobusy. Nepřekáží provozu. V Litvínově na křižovatce ulic Ruská a Valdštejnská došlo ke kolizi dvou osobních vozidel. Dbejte opatrnosti, lidé zraněni nebyli.

Silnice jsou pokryté zbytky rozbředlého sněhu, jsou po chemickém ošetření. Místy padá mrznoucí déšť. Počítejte s kluzkou vozovkou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru