FOTO: Lidické a Mírové náměstí ozdobily vánoční stromy
Foto zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Hlavní ozdobou Ústeckých Vánoc jsou letos dva smrky. O víkendu byly převezeny na svá místa.

Vánoční stromy věnovali dobrovolní dárci. Smrk stříbrný stojí na Mírovém náměstí. Městu ho věnovali manželé Růžičkovi. Smrk je dvanáct metrů vysoký, po zapuštění dosahuje výšky deset metrů. Strom, který stojí na Lidickém náměstí, je smrk ztepilý. Ten dosahuje výšky deset metrů a po zapuštění osm metrů. Jako vánoční strom ho městu darovali manželé Rubášovi.

2111stromkz

Foto zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Během víkendu byly stromy dopraveny na svá místa, proběhlo jejich zapuštění a již během pondělního rána byl ozdoben strom na Mírovém náměstí. Ústecké Vánoce budou zahájeny slavnostním rozsvícením vánočního stromu v neděli 27. listopadu od 16.30 hodin na Lidickém náměstí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru