FOTO Z MÍSTA: Striezelmarkt v Drážďanech je opět otevřený. Rukojmí jsou osvobozeni, podezřelý z vraždy zadržen
Policejní akce v Drážďanech. Foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Drážďany – Po provedené policejní akci je opět otevřený známý vánoční trh Striezelmarkt v centru Drážďan. Skončila také dopravní omezení. Zavřený zůstává obchodní dům Altmarkt Galerie, kde se schovával muž podezřelý z vraždy.

Co se v Drážďanech, kam míří každý rok před vánočními svátky desítky tisíc Čechů, v sobotu dopoledne stalo? Drážďanské policejní oddělení v současné době prošetřuje podezření z vraždy.

Záchranná služba našla ženu bez života (62) v činžovním domě v Dresden-Prohlis. Přivolaný lékař záchranné služby mohl pouze konstatovat její smrt. Podezřelým je 40letý německý syn ženy. Ten se měl schovat v Altmarkt Galerii, kde si vzal rukojmí.

edeniky 5368

Nákupní galerie zůstává uzavřená. Foto: e-deniky.cz

V současné době probíhají práce na místě činu. Z důvodu taktiky vyšetřování nejsou v současné době možné žádné další informace, zejména o průběhu činu či motivu, uvádí saská policie.

Drážďanské policejní oddělení v současné době provádí operaci pro podezření z braní rukojmí v drážďanské Altmarkt Galerie, které zjevně souvisí s vraždou. Dva lidé jsou v péči záchranářů, jsou nezranění. Nebezpečná situace pominula.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru