Kraj zajistil v Ústí nad Labem lékařskou pohotovostní službu na příští rok
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Ústecký kraj ve spolupráci s obcemi a městy zabezpečuje provoz ordinací lékařské pohotovostní služby v jednotlivých spádových oblastech. Tím zajišťuje všem obyvatelům kraje adekvátní dostupnost této zdravotní služby. V roce 2023 dá kraj na zajištění lékařské pohotovostní služby 27 milionů korun.

Ústecký kraj odpovídá za organizaci a zajištění ambulantní péče poskytované pacientům v případech náhlé změny zdravotního stavu nebo zhoršení průběhu onemocnění. Ve snaze zajistit tuto službu způsobem odpovídajícím místním potřebám Ústecký kraj a krajský úřad úzce spolupracují s dotčenými městy.

Lékařskou pohotovostní službu zajištuje kraj v Děčíně, Rumburku, Varnsdorfu, Ústí nad Labem, Litoměřicích, Roudnici nad Labem, Teplicích, Bílině, Mostě, Litvínově, Lounech, Žatci, Chomutově a Kadani. V rozpočtu Ústeckého kraje pro rok 2023 je na tyto služby alokováno 27 milionů korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru