PŘEHLED: Kdy nakoupit? Aktuální otevírací doba supermarketů před svátky a během Vánoc
Hypermarket Tesco v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Ústecko – Které obchody prodloužily otevírací dobu, kdo zavře na Štědrý den a kde si budete moci i na Vánoce nakoupit? Přinášíme přehled otevírací doby největších řetězců s potravinami.

Albert

Všechny obchody Albert zůstanou otevřené až do Vánoc v běžných otevíracích hodinách. Během obou vánočních svátků a na Nový rok, tedy 25. a 26. prosince a 1. ledna, budou prodejny zavřené. Během Štědrého dne budou moci zákazníci vstoupit do prodejen do 11:45 s tím, že nákup dokončí do zákonem stanovených 12 hodin. Na Silvestra zavřou prodejny Albert v 18 hodin.

Penny market

Od čtvrtka 15. prosince až do pátku 23. prosince mají všechny prodejny PENNY po celé zemi otevřeno každý den minimálně od 7 hodiny ranní až do 21 hodiny večerní. Na Štědrý den pak zůstanou všechny prodejny zavřené. Zkrácená otevírací doba pak bude také v poslední den roku, kdy všechny prodejny zavřou už v 17 hodin.

Tesco

Obchody Tesco mají až do 23. prosince běžnou otevírací dobu, na Štědrý den pak nakoupíte do 11:30. Během vánočních svátků 25. a 26. prosince bude zavřeno, stejně tak 1. ledna. Na Silvestra budete moci nakoupit do 17 hodin.

Coop

Až do 23. prosince mají prodejny Coop běžnou otevírací dobu. Prodejny v Ústeckém kraji budou mít na Štědrý den otevřeno do 11 hodin. 25., 26. prosince a 1. ledna je zavřeno v celé síti prodejen. Na Silvestra budou mít prodejny Coop otevřeno do 11 hodin.

OC Tamda Ústí nad Labem

Obchodní centrum Tamda v Ústí má až do 23. prosince běžnou otevírací dobu, na Štědrý den 24. prosince bude otevřeno od 7 do 12 hodin. 25. prosince a 1. ledna bude zavřeno. 26. prosince bude otevřeno podle standartní otevírací doby, pouze však pro velkoobchodní prodej. Na Silvestra bude možné nakoupit do 16 hodin.

Globus

Globus před vánočními svátky prodlužuje otvírací dobu o hodinu. 22. až 23. prosince bude tedy otevřeno od 7 do 22 hodin, 24. prosince si lidé budou moci nakoupit od 7 hodin do 11:45.
25. až 26. prosince bude zavřeno.

Kaufland

Do 23. prosince bude otevřeno podle standartní otvírací doby, tedy od 7 do 22 hodin. 24. prosince si lidé nakoupí od 7 do 11:45. 25. až 26. prosince má Kaufland zavřeno.

Norma

Do Vánoc bude otevřeno od 7 do 20 hodin, na Vánoce od 7 do 12 hodin. 25. až 26. prosince je zavřeno.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru