STALO SE: Neskutečný hyenismus! Kdosi vykradl automobil s dárky pro děti z dětského domova
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - Mostečtí policisté se zabývají vloupačkou do vozidla, ke které došlo v noci z pondělí na úterý. I přes nepřízeň počasí neznámý pachatel násilím poškodil zabezpečení zaparkovaného automobilu Ford v ulici Pionýrů. Z vozu odcizil spoustu vánočních dárků, které byly určeny pro děti z mosteckého dětského domova.

Tím si někdo chtěl zřejmě rozšířit prostor pod svým vánočním stromkem. Děti ovšem připravil o spoustu věcí, které jim mohly udělat radost. "Z vozidla mělo zmizet několik fotbalových míčů, dětská koloběžka a odrážedlo, autodráha, penály, oblečení a mnoho dalšího. To vše za několik tisíc korun. Policisté na případu začali intenzivně pracovat a vyhodnocují všechny dostupné poznatky," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger.

Ve věci jsou zahájeny úkony trestního řízení pro podezření spáchání přečinu krádež vloupáním. Bude-li neznámý pachatel dopaden a postaven před soud, hrozí mu až dvouletý pobyt ve vězení.

Pokud byste měli jakékoliv informace, které by policistům pomohly, neváhejte se obrátit na Obvodní oddělení Most nebo zavolejte na linku 974 435 100.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru