AKTUÁLNĚ: V Děčíně srazil autobus ženu. Je vážně zraněná
Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Děčín - V úterý 27. prosince se krátce po půl 12 se stala v Děčíně v Želenické ulici vážná dopravní nehoda. Autobus tam srazil ženu.

 "V 11:38 nám bylo oznámeno, že došlo k dopravní nehodě autobusu a chodce. Žena utrpěla blíže nespecifikovatelné zranění a byla transportována do zdravotnického zařízení. Příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podle informací naší redakce měla být žena v bezvědomí. "Ženu jsme s podezřením na vážné zranění převezli do traumacentra Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem," řekl mluvčí záchranky Prokop Voleník.

Silnice byla kvůli dopravní nehodě na několik desítek minut zcela uzavřena. Na místě zasahoval i HZS Děčín.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru