Muž na Štědrý den kopal do cizího auta, k jeho smůle ho ale viděla svědkyně
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na Štědrý den v 08:15 ráno prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, zaměřenou na dodržování veřejného pořádku. Zde byla hlídka v Hrnčířské ulici oslovena neznámou ženou, která uvedla, že v Dlouhé ulici má neznámý muž poškozovat zaparkované vozidlo.

Od oznamovatelky hlídka obdržela popis podezřelého a následně se vydala zjistit, jak se věci mají. Na Mírovém náměstí si hlídka všimla muže, který odpovídal popisu podezřelého. Strážníci muže vyzvali k prokázání totožnosti a z občanského průkazu zjistili, že se jedná o muže středního věku, bytem Lovečkovice. Následně se hlídka i s podezřelým mužem přesunula do ulice Dlouhá, kde se u poškozeného vozidla stojícího u vjezdu do podzemních garáží IH Bohemia nacházela hlídka Policie ČR, kterou oznamovatelka také přivolala.

Na vozidle byly viditelné známky po kopancích do levých zadních dveří. Strážníci poskytli oznamovatelce fotografii kontrolovaného muže, kterou pořídili při jeho lustraci a ta potvrdila, že se skutečně jedná o muže, který poškodil předmětné osobní vozidlo. Po zadokumentování celé události byl podezřelý předán hlídce Policie ČR k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru