AKTUÁLNĚ: Na silnici 13 je ráno hned pět nehod! Nejvážnější je mezi Mostem a Chomutovem
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – U řady dopravních havárií zasahují policisté od čtvrtečních ranních hodin. Na řadě míst upozorňují silničáři na náledí.

Kvůli dopravní nehodě počítejte s komplikacemi na silnici číslo 13 mezi Mostem a Chomutovem. Řidiči hlásí redakci uzavření silnice v obou směrech kvůli havárii u sjezdu k lomu ČSA. Dopravní servis policie v tuto chvíli o nehodě zatím neinformuje. V aplikaci Waze je místo nahlášeno jako událost s velkou nehodou.

Dvě vozidla se střela na silnici číslo 13 na průtahu Kláštercem nad Ohří. Nikdo se nezranil. Silnice je v tomto úseku průjezdná.

Na silnici 13 u obce Hostomice na Teplicku došlo ve směru z Bíliny na Teplice u křižovatky poblíž dálnice k nehodě jednoho osobního vozu, který skončil mimo komunikaci. Probíhá vyšetřování.

U obce Ohníč na trase z Bíliny do Teplic, poblíž dětského ústavu, se srazila dvě osobní auta. Nehoda se obešla bez zranění, probíhá její vyšetřování.

Další nehoda na třináctce se stala ve čtvrtek ráno u obce Chlumec na Ústecku. Jsou tam dvě havarovaná vozidla, na místě je Policie ČR. Lidé se při havárii nezranili.

Na silnici 15 u obce Jenčice na Litoměřicku – jde o spojnici Mostecka a Litoměřicka, jsou dvě vozidla po nehodě, bez zranění osob. Policisté jsou na místě. Silničáři hlásí náledí v tomto úseku.

Dvě nezávislé havárie osobních automobilů vlivem náledí jsou v tuto chvíli v Jirkově.

Ke střetu osobního auta s lampou došlo v obci Proboštov na Teplicku. Na místo byli zavoláni policisté.

U obce Žiželice, na trase mezi Žatcem a Stroupečskou křižovatkou, probíhá vyšetřování dopravní nehody mezi osobním automobilem a zvěří.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru