FOTO: Sprejer z Ústí řádil v sousedních Teplicích. Pomaloval fasády domů, rozvodnou skříň i lampu
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Teplice - Přísloví „Jména hloupých na všech sloupích“ zřejmě nic neříká 33letému muži z Ústí nad Labem. Ten navštívil sousední Teplice, aby je podle svého vkusu „vyzdobil“. Jako pomůcky pro své umění použil fix a barevný sprej, kterými pomaloval celkem 7 různých míst nápisem „GOTCHA“.

"Tento nápis v překladu znamená „mám tě“. Stejná slova si mohli říci policisté, kteří samozvaného umělce ztotožnili a následně vypátrali. Majitelům počmáraných nemovitostí svými malůvkami způsobil škodu přes 7 tisíc korun. Policejní komisař sdělil muži obvinění z přečinu poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

1301sprejerkz1

1301sprejerkz2

1301sprejerkz4

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru