Štíhlý zloděj se protáhl prostorem pro přepravky do automatu na vratné láhve
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým policistům se podařilo vypátrat pachatele, který ve dvou případech odcizil 8 kusů přepravek s prázdnými láhvemi na pivo. Způsob si zvolil pro něj velmi snadný, neboť byl pravděpodobně v dobré fyzické kondici a útlý. Vybral si k tomu automat na láhve, kterým disponuje skoro každý hypermarket.

Ve chvíli, když v prostoru automatu nikdo nebyl nebo si na tu chvíli počkal, tak do automatu prostorem pro přepravky vlezl a přepravku odcizil. Na odcizených přepravkách způsobil škodu kolem 1300 korun. Ovšem škoda, kterou způsobil na automatu se pohybuje kolem 15 tisíců korun.

"Soudce tohoto 35letého muže poslal ve zkráceném přípravném řízení na 12 měsíců do výkonu trestu odnětí svobody. Svobody si moc odsouzený neužil, neboť se v říjnu z vězení vrátil pro obdobnou majetkovou trestnou činnost," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru