Hasiči pokračují s kontrolami průjezdnosti ulic. Kam zamíří v dubnu?
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Průjezdnost hasičů a zdravotníků hustě osídlenými zástavbami města je opět na pořadu dne. Začíná druhé kolo kondičních jízd, aby bylo možno porovnat, zda došlo k zlepšení situace v parkování vozidel v těchto lokalitách. Desítky špatně zaparkovaných vozidel mělo za stěrači leták, který je upozorňoval na akci „tři metry k životu“.

Právě tři metry jsou potřebné k průjezdu hasičské techniky v případě, že dojde někde k požáru, nebo někdo potřebuje pomoc zdravotní záchranné služby. Tato preventivně bezpečnostní opatření byla provedena v sobotu 25. března, a to v obvodu Bukova, Všebořic a Pod Holoměří. Další akce je naplánována na 5.4., kde průjezdnost bude kontrolována v obvodu Mojžíře a Neštěmic. 12.4. bude kontrolováno Krásné Březno a sídliště Pod Vyhlídkou. Poslední kontrola je naplánována na den 22.4. a proběhne na Klíši a Střekově.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru