VIDEO: Zásahová jednotka si došlápla na skupinu násilníků. Ti surově zbili mladíka, utržil rány po celém těle i zlomeninu
Reprofoto video: Policie ČR
Ústí nad Labem

Teplicko - Minulý týden oznámil 21letý mladík na policii, že byl surově napaden skupinkou mužů. Napadení předcházelo to, že za ním přijel jeho známý, který ho pod záminkou vylákal do jednoho z domů v Dubí. Poté, co vstoupili dovnitř, sesypala se na mladíka skupina mužů, kteří ho surově napadli nejen pěstmi, ale používali různé nástroje, aby způsobili napadenému ještě větší utrpení.

Ten utržil rány po celém těle včetně zlomeniny kotníku. Důvodem celého napadení měli být nevyřešené partnerské vztahy a následná žárlivost strůjce celého napadení. Během útoku navíc odcizili muži mobil a neoprávněně mu do něj nahlíželi. Při tom mu slovně vyhrožovali a nadávali.

Kriminalisté po zjištění všech skutečností a ztotožnění některých účastníků zrealizovali jejich zadržení. Jelikož byly indicie, že by mohli klást odpor a vzhledem k jejich trestní minulosti byla přizvána k celé realizaci zásahová jednotka. Tato vtrhla v den D do místa pobytu organizátora celého napadení. Ten byl při akci zadržen a následně byly v domě nalezeny předměty, které potvrdily výpověď napadeného. Následně došlo i k zadržení dalších dvou ztotožněných osob.

"Po provedení všech potřebných úkonů bylo trojici sděleno různou měrou obvinění z trestných činů loupeže, vydírání, těžkého ublížení na zdraví a neoprávněného přístupu k počítačovému systému a nosiči informací. Na dva z mužů byla soudem uvalena vazba, třetí je vyšetřován na svobodě. Účast jiných osob na celém skutku je předmětem dalšího šetření," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru