Hasiči během Velikonočního pondělí vyjížděli dvakrát k záchraně paraglidisty
Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Během Velikonočního pondělí vyjížděli hasiči v Ústeckém kraji hned ke dvěma událostem záchrany paraglidisty.

Hasiči ze stanice Louny a Žatec a jednotka obce Raná vyjeli na pomoc zraněnému paraglidistovi nedaleko obce Raná. Hasiči pomohli Záchranné zdravotní službě s transportem zraněné osoby, která byla transportována pomocí vrtulníku v podvěsu k sanitce a dále pak převezena k dalšímu ošetření.

1104paraglidistakz3

1104paraglidistakz4

Foto: HZS Ústeckého kraje

K druhému případu vyjeli hasiči ze stanice Teplice a jednotka Krupka – Bohosudov. Nedaleko zříceniny hradu Kyšperk uvízl paraglidista v koruně stromu. Hasiči za pomoci lezecké techniky pomohli paraglidistovi bezpečně na zem. Celá událost se obešla bez zranění.

1104paraglidistakz1

1104paraglidistakz5

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru