Ústí nad Labem – Říká se, že Vánoce jsou obdobím pohádek, kouzel a splněných přání. Jedno takové přání se plnilo o 1. adventní neděli na střekovském nábřeží. Díky nadačnímu fondu Plamínek naděje na stezce proběhl již posedmé Adventní noční běh.

Letos se běželo pro Martínka, malého chlapečka, ke kterému nebyl osud moc milý. Na zhruba pětikilometrovou trať se vydalo přes 100 běžců, kterým se na dobrovolném startovném podařilo do kasičky nashromáždit 25 459 Kč. Ten, kdo se nemohl běhu zúčastnit, můžete využít tento účet 7893538001/5500 a do zprávy napsat Martínek.

Akci pomohlo zajistit ústecké občanské sdružení provozující tělovýchovu EC Lokomotiva Mumie a Pivovar a hotel Na Rychtě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru