V Žukovově ulici vznikla další nelegální skládka, muže vykládající okna zachytila fotopast
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Z podnětu občanů Střekova pokračovala dne 28. června preventivně bezpečnostní akce, která byla opět zaměřena na čistotu města, zakládání černých skládek a úklid exkrementů po psech. Během této akce nahlásila oznamovatelka strážníkům založení nové nepovolené skládky v ulici Žukovova.

Strážníci na místě zjistili, že se jedná o stará okna, která zřejmě někdo vyměňoval a ta stará odložil právě zde. Strážníci prošli široké okolí této nepovolené skládky a pokoušeli se zjistit, zda někde v okolí neprobíhala nebo neprobíhá výměna oken, ale nikde takovou stavbu nenalezli. Kýžený výsledek nepřineslo ani pátrání mezi místními obyvateli, kdy se strážníci snažili od nich získat nějakou informaci k člověku, který sem okna a jiný stavební materiál složil.

0707skladka2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Z tohoto důvodu budou v obvodu Střekova nainstalovány fotopasti, které byly tak úspěšné v lokalitě Svádova, kde jejich pomocí bylo zjištěno sedm zakladatelů černých skládek. Tato událost se stala před týdnem. Fotopasti byly nainstalovány, strážníci se na tuto lokalitu zaměřili a úspěch se dostavil dne ve čtvrtek. Jedna z fotopastí zachytila pracovníky soukromé firmy, kteří skládali identický stavební materiál na ta samá místa jako před týdnem. Celý případ byl po zpracování údajů z fotopasti předán k dořešení příslušnému správnímu orgánu Úřadu městského obvodu Střekov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru