Semafory na Masarykově ulici projdou rekonstrukcí
Masarykova ulice v Ústí nad Labem. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na několik dní přestanou řídit provoz na dvou světelných křižovatkách na Masarykově ulici a přechodu pro chodce u Zimního stadionu semafory. Důvodem jsou výměny řadičů za nové modernější.

Jako první 31. října pohasne světelná křižovatka ulic Masarykova x Štefánikova. O den později přestanou fungovat semafory řídící provoz na přechodu pro chodce u Zimního stadionu. Druhý listopadový den přestanou fungovat světelné signály na křižovatce Masarykova x Sadová pod ústeckou poliklinikou.

Jak informuje magistrám města Ústí nad Labem, v termínu od 6. do 10. listopadu 2018 budou zařízení postupně opět zprovozněna.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru