Ústečtí hokejisté přispěli čtvrtým rokem na dárky pro onkologicky nemocné děti
Adventní setkání. Zdroj foto: HC Slovan Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Již čtvrtým rokem přispěli ústečtí hokejisté na vánoční dárky pro onkologicky nemocné děti léčící se na dětské klinice v ústecké Masarykově nemocnici, která spadá pod společnost Krajská zdravotní. Dárky dětem hokejisté předali v předvánočním čase v rámci adventního setkání s Vlaďkou Erbovou a zástupkyněmi jejího sdružení Vlaďka dětem.

„Chtěli bychom moc poděkovat fanouškům, kteří se zapojili do aukce dresů ke stému výročí republiky. I díky jejich podpoře jsme již čtvrtým rokem přispěli dětem na dárky," uvedl v tiskové zprávě marketingový manažer hokejového klubu HC Slovan Ústí nad Labem Marek Šnajdr.

Částka, kterou ústečtí hokejisté přispěli na dárky, činila 18 200 Kč.

Centrum vysoce specializované hematoonkologické péče pro děti při ústecké dětské klinice je regionálním zdravotnickým pracovištěm pro léčbu vybraných typů leukémie.

Fotogalerie:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru