Centrální park na Severní Terase se pyšní největší herní sestavou v Ústeckém kraji
Největší herní sestava pro děti v Ústeckém kraji. Zdroj foto: ÚMO Severní Terasa
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Vydovádět se na největší herní sestavě v Ústeckém kraji mohou děti při návštěvě Centrálního parku na Severní Terase. Výstavba centra trvala přibližně dva roky a byla rozdělena do tří etap.

V roce 2017 jako první dětem začalo sloužit lanové centrum Tarzánek. V létě 2018 k němu přibyl druhý prvek - obří Hrad Severák. V listopadu loňského roku se začalo s výstavbou propojky a v úterý 22. ledna 2019 byla otevřením Mostu výstavba celé herní sestavy dokončena. Severní Terasa se tak právem pyšní touto unikátní herní sestavou, která se stala rájem pro děti nejen z místního sídliště.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru