Revizoři rozdávali ženám růže. Připojil se k nim i primátor a ředitel dopravního podniku
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Růže cestujícím ženám rozdávali v pátek revizoři ve vozech MHD. Na linkách 56 a 60 se k nim připojili primátor Petr Nedvědický a ředitel DPMÚL Libor Turek. S přáním k svátku a kytičkou oslovili všechny ženy a odpovědí byl většinou úsměv a poděkování.

„Pro někoho je to možná starý a přežitý svátek, ale má svůj význam i v dnešní době a některé tradice by se měly dodržovat. My muži bychom kromě dnešní kytičky neměli zapomínat na to, abychom se po celý rok chovali k ženám slušně a vážili si jich,“ poznamenal Petr Nedvědický.

0803mdzmhd2

Primátor spolu se svými náměstky Pavlem Tošovským a Michalem Ševcovicem popřáli k MDŽ také svým kolegyním na pracovištích magistrátu.

0803mdzmhd3

0803mdzmhd4

4x foto zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru