Ze střechy budovy zdymadel visel plech, ohrožoval provoz na silnici
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý, deset minut po třetí hodině odpoledne, byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Litoměřická, kde visel ze střechy ochozu plech, který by při pádu mohl ohrozit bezpečnost projíždějících vozidel.

Po příjezdu strážníků na místo byla na místě pořízena fotodokumentace a kontaktován pracovník Střekovského zdymadla, který uvedl, že zmíněný ochoz a střecha nepatří do správy zdymadel ale městu Ústí nad Labem.

1403plech1

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Na místo byli přivoláni hasiči, kteří pomocí vysokozdvižné plošiny nebezpečný plech odstranili. Celá záležitost byla předána příslušnému orgánu.

1403plech3

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru