Při železniční nehodě v Ústí zemřel jeden člověk. Hasiči museli z vlaku evakuovat stovku cestujících
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 3. dubna krátce po desáté hodině vyjela jednotka ústeckých hasičů a podniková jednotka Správy železniční dopravní cesty (SŽDC) k dopravní nehodě vlaku v Ústí nad Labem – Neštěmicích. Souprava EC tam usmrtila člověka, který se nacházel v kolejišti.

Železniční doprava byla nejprve v obou směrech zastavena a poté byla se sníženou rychlostí zprovozněna druhá kolej. Jednotka hasičů předala místo události železniční jednotce (SŽDC). "Z vlaku bylo evakuováno 120 lidí. Náhradní souprava je převezla do Ústí nad Labem. V 13:11 byl provoz na trati plně obnoven," uvedl k zásahu mluvčí hasičů ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru