Další kontroly strážníků v Ústí: Zaměřují se na volně pobíhající psy nebo nalévání alkoholu mladistvým
Foto: MěP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Severní Terasa - Tento týden probíhá v obvodu Severní Terasy preventivně bezpečnostní akce, zaměřená na dodržování obecně závazných vyhlášek města. Tentokrát se strážníci zaměřili na volně se pohybující psy, na nalévání alkoholu mladistvým a na hraní nezletilých na výherních hracích automatech.

Dále se hlídky věnovaly zahrádkářským koloniím, kde kontrolovaly opuštěné zahradní chatky a čistotu v okolí těchto kolonií. Během tohoto opatření byly uloženy dvě blokové pokuty za volné pobíhání psů a jedna pokuta za znečištění veřejného prostranství. Tři osoby byly strážníky vykázány z prostoru okolo kontejnerů na domovní odpad, a to když tyto osoby přehrabovaly kontejnery a na zemi po sobě zanechaly nepořádek. Akce na čistotu a dodržování obecně závazných vyhlášek budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru