Ústí nad Labem - Kapela IDIO&IDIO z Ústí nad Labem natočila nový singl s názvem Vlastní cestou. K písničce vyšel v neděli 31. března i videoklip, který za necelý týden zhlédly tisíce příznivců.

Frontmanka kapely IDIO&IDIO Terka Komanová uvedla, že tentokrát se do nahrávání pustili hlavně fanoušci, kteří nahráli svojí verzi písničky jako selfie na různých místech Českou republiku mimo ni. „Můžeme prozradit, že se mezi fanoušky objeví i pár známých tváří. V klipu je několik záběrů kapely, kterou podpořili její fanoušci přímo ve zkušebně a vytvořili tak pravé publikum, jako na koncertě,“ řekla Terka Komanová.

Písnička vznikla ze sloganu, který kapela už delší čas používá a to konkrétně "IDIO vlastní cestou" a je věnována všem, kteří jdou za svým snem i přes překážky. Sen IDIO&IDIO se právě plní, a to díky tour s kapelami ZakázanÝovoce a Jaksi Taksi, které startuje již zítra víkend 5. dubna v Hradci Králové, pozítří 6. dubna v Praze Paláci Akropolis,“ dodala fromtmanka.

Kapela Idio&Idio vznikla v roce 2013 v Ústí nad Labem. V rámci žánru se řadí do poprocku s přesahem do punku i jiných žánrů. Idio staví na českých textech, výrazném ženském chrapláku, který bezvadně ladí s vokály kytaristů, ale také na zábavě, nespoutanosti a přívalu energie. V roce 2016 se stala vítězem soutěže Skutečná liga, v roce 2017 se ukázala na festivalech jako Rock for People, United Islands, Sázavafest nebo na slovenském Cibulafestu a probojovali se až na jednu z hlavních stage obřího polského Woodstocku (dnes Polandrock). V roce 2018 IDIO&IDIO vyšla druhá  řadová deska s názvem #MELBYS.

https://www.youtube.com/watch?v=K5Uge3zgo70

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru