Cyklistickou sezónu v Ústí zahájí dlouhonozí skřítci
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Nadcházející cyklistickou sezónu v Ústí nad Labem odstartují v sobotu 13. dubna u Benešova mostu dlouhonozí skřítci. Vedení města si pro Ústečany na tento den připravilo bohatý program.

Akce startuje úderem 10.00 hodiny, kdy se cyklisté vydají na kole na výlet do Bílinského údolí. Návštěvníci se mohou těšit labské stezce u Benešova mostu na soutěže se skřítky, tematický fotokoutek zdarma, bezplatný servis kol, doprovodné aktivity Týmu silniční bezpečnosti, městských strážníků, Besip teamu, FRUIT BIKE - ušlapej si své smoothie. V Cyklocentru na pěší zóně Zanádraží bude připravena bezplatná půjčovna kol a koloběžek. Představena bude nová elektrická tříkolka (cyklorikša). Program končí v 15.00 hodin. Letošní provoz zahájí cyklobus ze zastávky Krajský soud na Bukov a Severní Terasu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru