Krajská zdravotní prodlužuje omezení provozu porodnice v Masarykově nemocnici
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Z důvodu pokračujících stavebních prací při revitalizaci prostor pavilonu „D2“ Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., a s tím spojené vysoké hlučnosti a prašnosti, dochází k prodloužení omezení provozu části ústecké gynekologicko-porodnické kliniky do 27. května.

V provozu po dobu omezení zůstává porodní sál pro předčasné porody a akutní pacientky. Budoucí maminky se i nadále dostaví na příjem k porodu v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, kde na základě vstupního vyšetření lékař rozhoduje o dalším postupu.

V revitalizovaných prostorách pavilonu „D2“ Gynekologicko-porodnické kliniky Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., v provozu pro pacientky nadále zůstávají:

  • Feto-maternální ambulance vč. porodnických odborných ambulancí
  • Porodnice nadstandard
  • Pohotovostní služba na porodnické ambulanci
  • Rizikové těhotenství
  • Porodnické odborné ambulance

Důvodem omezení provozu části ústecké gynekologicko-porodnické kliniky v pavilonu „D2“ je revitalizace o patro výše se nacházející stanice větších dětí Dětské kliniky Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a. s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. Pacienti spadající na stanici větších dětí jsou hospitalizováni v prostorách oční kliniky v pavilonu „G“ ústecké Masarykovy nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru