Rekonstrukce domu v ulici Tolstého se blíží ke konci. Bydlet se tu bude dát od příštího měsíce
Foto: CPI Byty
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rekonstrukce bytového domu v ulici Tolstého se blíží ke konci. Cihlová stavba, která se nachází na okraji střekovského sídliště a přechází do vilové zástavby, bude k nastěhování již v červenci letošního roku.

„Bytový dům v ulici Tolstého je jedním ze 184 objektů, které společnost v Ústí nad Labem vlastní,“ říká Tomáš Urbík, vedoucí ústecké pobočky CPI Byty a dodává: „V roce 2018 se do tohoto portfolia investovalo 84 milionů.“

Objekt, který celkem nabídne 14 bytů, prochází rekonstrukcí za více než 10 milionů korun. „Patří mezi jedny z našich největších projektů. Bylo nutné opravit naprosto vše od střechy, vnitřních rozvodů a vytápění až po společné prostory a interiéry bytů,“ uvádí Tomáš Urbík.

0706tolsteho2

Foto: CPI Byty

Dům se nachází v klidné a vyhledáváné lokalitě, v těsném sousedství lesa. Skvělá je zde i dostupnost, autobusová zastávka je jen 200m daleko. Před domem se navíc nachází vstup do základní školy, z druhé strany je i škola mateřská. Bydlení je proto vhodné pro rodiny s dětmi, ale také pro seniory. Pro ty jsou primárně určené byty v nižších patrech s menší dispozicí.

„Rekonstrukce už se nachází v poslední fázi, v průběhu června jsou možné i prohlídky bytů,“ říká Tomáš Urbík. Detailní informace o nabídce jsou k dispozici na internetových stránkách www.cpibyty.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru