Ústí dostalo milion na krizové byty, další milion uhradí z rozpočtu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Město Ústí nad Labem obdrželo dotaci 1 000 000 Kč od Ústeckého kraje na projekt „Krizové byty“. Další milion korun uhradí město z vlastního rozpočtu.

Účelem je rekonstrukce malometrážních bytů včetně pořízení základního vybavení. Uvedené finance jsou určeny k zajištění okamžitého ubytování pro ženy nebo osamělé rodiče s dětmi v krizi (např. náhlá ztráta bydlení, týrání fyzické nebo psychické, rozvod aj.). Krizový byt bude vybaven lůžky a dětskou postýlkou, lůžkovinami, skříněmi, stolem se židlemi. Byt bude mít vlastní kuchyňský kout s lednicí a základním nádobím. Byt bude mít též vlastní koupelnu a WC, pračku. Základní pobyt klientů bude na 7 dní, maximálně však na 3 měsíce.

Pro užívání krizového bytu bude stanoven Ubytovací řád. Provoz krizového bytu budou zajišťovat Městské služby Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru