Skupina mladých lidí rušila noční klid. Byly mezi nimi i tři dívky v celostátním pátrání
Ilustrační foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V uplynulém týdnu prováděly hlídky strážníků v rámci preventivně bezpečnostních akcí kontrolní činnost v obvodu Krásného Března. Krátce před půl pátou hodinou ranní dostaly od operačního střediska po vysílačce hlášení, že v ulici Žežická má docházet k rušení nočního klidu skupinou mladých lidí.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se zde nachází dva chlapci a tři dívky. Strážníci u dotyčných provedli lustrace, ale u dívek nebylo možno zjistit jejich totožnost, jelikož všechny tři udávaly nepravdivé údaje.

Vzhledem k těmto okolnostem pojala hlídka podezření, že dívky jsou v celostátním pátrání, proto strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR. Ta podezření strážníků také potvrdila s tím, že všechny tři dívky utekly z Dětského diagnostického ústavu v Liberci. Všechny tři nezletilé dívky byly za asistence strážníků převezeny na oddělení Policie ČR k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru