V autobuse chytil ženu pod krkem a vzal jí tašku. Pachatele loupeže usvědčili svědci a kamery
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní komisař zahájil trestní stíhání 36letého muže pro trestný čin Loupeže. Obviněný počátkem měsíce června v odpoledních hodinách v autobuse na zastávce MHD v ulici Revoluční vytrhnul poškozené její taštičku, kterou měla přes rameno.

Využil chvíle, kdy autobus zastavil v zastávce a strhnul poškozené tašku z ramene. Nejprve se mu to nepovedlo a poškozená se bránila. Když jí ovšem silou chytil pod krkem, tak tašku pustila a on utekl směrem na Mírové náměstí.

"Chvilku se pachatele pokoušel doběhnout svědek, ale nepodařilo se ho chytit. Pachatel, když viděl, že za ním svědek běží, tak odcizil pouze telefon a taštičku odhodil. Policisté po vyhodnocení kamerových záznamů a na základě popisu svědků pachatele vypátrali a v současné době mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru