Nevíte, komu patří tyto hodinky? Policisté s hasiči při pátrací akci u jezera nikoho nenašli
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecko - V neděli v půl jedenácté večer na linku 112 oznámil muž venčící psa, že na místní pláži jezera Milada nalezl ručník s náramkovými hodinkami a zhruba 20 metrů opodál velký kruh. Tento muž se domníval, že si šel někdo zaplavat, ale když se ani po hodině nikdo neobjevil, tak raději zavolal na linku 112.

Na místo ihned vyrazili chlumečtí policisté, kteří společně s chabařovickými strážníky propátrali pláž a přilehlé okolí. Vzhledem k tomu, že nikoho nenalezli a bylo na místě důvodné podezření, že by mohl ve vodě někdo být, povolali na pomoc Hasičský záchranný sbor. Policisté společně s hasiči následně kolem 23 hodin propátrali pomocí člunu okolí vodní plochy a pláže. S negativním výsledkem.

0107hodinky2

Foto: Policie ČR

"V pondělí jsme se na místo společně s oddělením poříční policie v dopoledních hodinách vrátili a za pomocí plavidla se sonarem propátrali vodní plochu a přilehlé okolí pláže. Rovněž policisté provedli kontrolu břehů po celém obvodu jezera Milada, i samotnou vodní plochu. I dnešní pátrání skončilo s negativním výsledkem. Vzhledem k tomu, chceme požádat veřejnost, zda nezná majitele nalezených hodinek. V případě, že náramkové hodinky poznáváte, případně znáte jejich majitele, tak se prosím obraťte na linku 158," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru