Podpořte svým hlasem proměnu ústeckého Zanádraží! Je zařazeno mezi 110 unikátních proměn
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústecké "Zanádraží" je zařazeno mezi 110 unikátními proměnami v České republice - hlasovat o tu nejlepší proměnu můžete až do 30. 3. 2020!

Ústecké "Zanádraží" je zařazeno mezi 110 unikátními proměnami v České republice, které jsou souhrnně prezentovány v rámci projektu Má vlast cestami proměn. Jako v každém ročníku této národní putovní výstavy má veřejnost možnost svým hlasem ocenit tu proměnu, která je nejlepší. Hlasovat v tomto ročníku je možné až do 30. 3. 2020.

Jak vypadá proměna Zanádraží?

Prostor za nádražím v Ústí nad Labem byl dlouhou dobu zanedbávaný a nevyužitý. Město se proto rozhodlo přistoupit k celkové revitalizaci a vytvořit místo vhodné k aktivnímu odpočinku pro obyvatele i návštěvníky Ústí nad Labem. V první etapě byly demolovány stávající budovy a postavena opěrná pilotová stěna, která zajišťuje statiku kolejiště i objektu. Kromě budovy určené pro drobné obchody a provozovny služeb zde vznikly terasy, pod nimiž je vybudováno parkoviště. Celý objekt byl vytopen při povodních v roce 2013, ale povedlo se jej zrekonstruovat.

Hlasovat pro ústecké Zanádraží můžete ZDE (č. 91).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru