Agresivní muž řádil v autobusu. Řidiče mlátil pěstmi a kopal, vyhrožoval i cestujícím
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí kolem půl osmé večer ústečtí policisté z oddělení hlídkové služby zadrželi 29letého muže, který napadl řidiče autobusu. Podezřelý ve večerních hodinách v autobuse č. 3 po napomenutí řidičem, aby nenastupoval s otevřeným pivem dovnitř, tohoto řidiče napadl.

Nejdříve začal řidiče vulgárně urážet, následně vyrval dveře dělící prostor autobusu a řidiče a v zastávce na něj vylil energetický nápoj. Nápoj rovněž vylil i na elektrické ovládání autobusu. To způsobilo zablokování dveří autobusu. Agresor se dožadoval ovšem vystoupení a tím, že nemohl, tak se jeho agrese začala zvyšovat. Vulgárně nadával ostatním cestujícím a vyhrožoval jim, že pokud někdo zavolá policii, tak je zmlátí.

"Incident vyvrcholil ve chvíli, kdy napadl řidiče, kterého povalil na zem, mlátil ho pěstmi a kopal. Následně vzal kladívko pro rozbití okna k nouzovému úniku a rozbil přední okno. Tímto oknem utekl. Po chvilce byl zadržen policejní hlídkou a převezen do policejní cely. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Řidič byl následně RZS převezen do nemocnice. Devětadvacetiletý muž je podezřelý z trestného činu Ublížení na zdraví, Výtržnictví a Poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru