Muž nabízel opravy všeho druhu. Byla to ale jen záminka k podvodu, policie hledá další poškozené
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté hledají další poškozené, kteří naletěli 44letému muži M.Š alias M.J., když si u něj sjednali výkon práce. Výkon práce proto, protože tento muž nabízí opravy všeho druhu. Od opravy elektroniky, vozidla, motorky, ale i stavební práce.

Reaguje převážně na poptávku, kterou si najde na facebooku v příslušné skupině. Zkontaktuje člověka, který to tam napsal, sejde se s ním a převezme od něj peníze dopředu na nákup materiálu a výkon práci. Pak si ještě jednou zákazníkovi zavolá o navýšení peněz.

"Peníze přebírá osobně, bez vystavení dokladu. Nakonec práci neodvede a přestane komunikovat. V současné době máme již sedm poškozených, kdy toto číslo se může změnit. V minulosti byl pro obdobnou majetkovou trestnou činnost již dvacetkrát odsouzen. Ústečtí policisté žádají další poškozené, kteří byli tímto mužem okradeni, aby se dostavili na obvodní oddělení policie," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru