Na dětském dopravním hřišti začala oprava povrchu dráhy
Foto: Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vhledem k tomu, že celoroční provoz na dětském dopravním hřišti městské policie v Krásném Březně zanechal na cyklistické dráze značné opotřebení, bylo nutno přistoupit k nutným opravám velké části povrchu. Ty na příkaz primátora města začaly tento týden.

Zmíněné hřiště slouží dětem z celého okresu k dopravní výchově. Žáci své nabyté vědomosti a praktické zkušenosti uplatňují mimo jiné i při dopravních soutěžích „ Malý cyklista“. Každoročně se dopravní výchovy zúčastní na šest tisíc dětí a pořádají se zde i okresní a krajská kola v teoretických znalostech a dopravních dovednostech. Toto hřiště slouží i k volnočasovým aktivitám široké veřejnosti, většinou z Krásného Března, Neštěmic a Mojžíře.

2407doprhriste2

Foto: Ústí nad Labem

„Hřiště slouží dětem k dopravní výchově, učí se tu bezpečnému pohybu na komunikacích. Je samozřejmé, že i toto hřiště musí být bezpečné, proto jsme rozhodli o jeho opravě,“ uvedl primátor Petr Nedvědický. Část prací týkající se odstranění starých vrstev na cyklistické dráte zajistila městská policie. Položení nového povrchu dráhy dostane na starost odborná firma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru