Dívka se nevrátila z nákupu domů, vyděšená matka před půlnocí zalarmovala strážníky
Ilustrační foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na služebnu městské policie Na Nivách se krátce před půlnocí dostavila žena, která službu konajícímu strážníkovi sdělila, že pohřešuje svoji dvanáctiletou dceru. Tu viděla naposledy ve 14 hodin, kdy odešla z domu se svojí kamarádkou.

Dle oznamovatelky měla jít děvčata jen do prodejny Kaufland a poté se její dera měla vrátit domů. Dívka se však domů nevrátila a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Vzhledem k tomu, že takto se její dcera ještě nikdy nezachovala, přišla matka tuto událost nahlásit z obav o její bezpečnost.

Od oznamovatelky bylo dále zjištěno, že kamarádka, se kterou šla její dcera odpoledne ven, bydlí někde ve čtvrti Mojžíř, ale název ulice nezná, ale uvedla její jméno s tím, že u této dívky by se mohla zdržovat. Dále žena uvedla, že dcera nemá mobilní telefon a ani jakékoliv spojení na kamarádku a její rodiče z její strany nebylo zjištěno. Na místo byli vysláni strážníci ze skupiny operačního zákroku, kteří s sebou vzali i matku pohřešované dívky.

Zde se hlídka spojila s místními strážníky, kteří díky své místní znalosti provedli šetření a zjišťování, kde by se mohla její dcera nacházet. Ve 23,45 hodin se podařilo strážníkům nalézt dotyčnou v bytě zmiňované kamarádky. Na dotaz strážníků, proč dívka nedala o sobě vědět své matce, dotyčná odpověděla, že se rozhodla u své kamarádky přespat a o svém záměru matku zapomněla informovat. Po tomto sdělení a vzhledem k pozdní hodině, převezli strážníci ženu i s dcerou do místa jejich bydliště.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru