V restauraci Tivoli ve Velkém Březně musí likvidovat potraviny, měly neznámý původ
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Velké Březno - Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje nařídila likvidaci potravin v provozovně restaurace Tivoli v Aleji sportovců ve Velkém Březně. Při hygienické kontrole ve stravovacím provozu tam v úterý zjistili kontroloři potraviny neznámého původu.

Provozovatelem restaurace je firma Garlic KOM z Krupky na Teplicku. Jedná se o provozovnu stravovacích služeb s nabídkou nápojů, pokrmů.

V chladícím zařízení bylo podle hygienické stanice skladováno 22 kusů syrových vajec, 2 kg syrových kuřecích prsou, obalovaný sýr 20 kusů, obalovaný hermelín 10 kusů, obalované řízky 4 kusy, pečená kachní stehna 4 kusy, zapečené těstoviny 4 kg bez označení datem výroby a spotřeby, grilovaná bílá klobásy 10 kusů, grilovaná papriková klobása 6 kusů. U syrových potravin nebyla známa doba spotřeby a skladovací podmínky. V gastronádobě byly uloženy dva kilogramy rizota a šest kusů pečených kuřecích prsou bez jakéhokoliv dokladu o původu pokrmů.

Byla nařízena likvidace potravin. Za zjištěné nedostatky bude provozovateli uložen finanční postih.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru